Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1327243.html

Myydään / Hevoset / Ratsut / Hevoset
3.1.2021

Harkitsen myyntiä, harraste käyttöön

Kiva, mutta käsittelijältä jo kokemusta vaativa sporttinen ja kaunis 6-vuotias PV-ruuna harraste käyttöön, mutta vanhan hankosidevamman ja irtopalan vuoksi ei suositella esteille. Laumassa johtajatyyppi, joka syö muiden vellit, mutta viihtyisi varmasti parhaiten pihatossa. Vapaalle heinälle hyvin sopiva, eikä toisaalta mahdoton tallissa, eli ei potki seiniä, mutta aamulla kova kiire ulos. Meillä haastavaa lähinnä se, että haluaa pitää laumansa näkyvissä.

Läheisriippuvainen sikäli, että tulee sähköistä läpi, jos läheinen kaveri lähtee töihin yksin, eikä tykkää olla tallissa viimeisenä. Kulkee kyllä itsenäisesti niin maastossa, kuin tiettävästi kentällä. Pystyy kesällä laiduntamaan 24/7, eikä tunnu pelkäävän sen enempää luonnon - kuin ihmisten ilmiöitä, paitsi pimeässä vastaantulevat autot ovat kauhistus (360° käännös ja matka jatkuu).

Itse en ole kentällä mennyt, joten taso vähän auki, mutta hyvä tasapaino ja erittäin hyvät askellajit. Laukka tosi kiva ja rento. Voi myös sanoa, että näyttävä! On vaikuttanut tosi kehityskelpoiselta.


Tosiaan vaatii käsittelijältä ajoittain pitkämielisyyttä, sillä tuppaa nyppimään herkästi vaatteita, ja ihmisen tulee olla varma omasta tilastaan ja pitää siitä kiinni. Silti oikein kultainen vekkuli ja sydäntenmurskaaja, mutta vaatisi varmaan isomman tallin, kuin omamme (kotitalli). Ei tule päälle ja osaa karsina tavat. Eli satuloiminen ja sen sellainen menee ilman harmaita hiuksia.

Kengitykseen vielä rauhoitettu, mutta voisi oletettavasti opettaa olemaan ilman. Meillä raspaus tehdään aina rauhoituksessa.

https://youtu.be/Y72oI8WGK-M

Hinta: 3500€

Puh: 0452637608 Lieksa / Pohjois-Karjala Yksityinen ID: TA4-CZ8-9U