Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1318781.html

Myydään / Varusteet / Ratsastus / Hevoselle
29.7.2020

AS 4D-housujen ostajalle paita KAUPAN PÄÄLLE!*

VIIKONLOPPUTARJOUS!! Saimme juuri myymäläämme erän suosittuja Aiver Sport 4D-ratsastushousuja! Ostaessasi nyt mitkä tahansa Aiver sport 4D housut, saat KAUPAN PÄÄLLE joko Aiver sport pikeepaidan tai treenipaidan! HUOM.! Paitoja on rajoitettu erä: tarjous voimassa niin kauan kuin paitoja riittää! Kirjoita toivomasi koko ja varakoko tilauksesi lisätietoihin: emme voi luvata tiettyä kokoa (paitoja rajattu erä!).
Aiver sport 4D housut lähes liimaavat sinut satulaan:
- 4D-kangas napakka ja joustava
- Ei menetä muotoaan
- Geelikokopaikat takaavat lujan pidon
- Korkea vyötärö
Tervetuloa sovittamaan Just Dressagelle Tapiolaan, tai tilaa housut kätevästi verkkokaupastamme
http://www.Just-Dressage.fi

Nyt tarjouksessa myös Farriera Formula! Johtava kavioiden laatuun vaikuttava lisäravinne, sairaskengittäjien ja tuhansien asiakkaiden suosittelema Farriers Formula nyt tuplatarjouksessa Just Dressagella! Nyt saat KAKSI 5kg täyttöpussia yhteishintaan 175€ (norm. 194€)! Tartu tarjoukseen ja tutustu täysin uusittuun Just Dressagen verkkokauppaan, osoitteessa
http://www.Just-Dressage.fi

Just Dressagelta löydät niin Kingsleyn saappaat kuin satulat, Derrriere Equestrianin ratsastajan pehmustetut alusvaatteet, upeat Equestrian Stockholm tuotteet, klassiset Kingsland tuotteet, St Hippolyten laadukkaat ja luonnolliset rehut, KEP Italian kypärät, Quick Knotit letitykseen, Lotus Romeon täyisin kustomoitavat kisatakit ja frakit, kuin esim. Nathalie Horse Caren koko sarjan kuin Solhedsin kotimaiset, luonnollisen tehokkaat hoitotuotteet yms.!

Just Dressage
http://www.Just-Dressage.fi
Sateenkuja 1
02100 Espoo (Tapiola)
info@just-dressage.fi
Facebook.com/justdressagefi
Instagram: Justdressagefi

Hinta: 149,90€

Espoo / Uusimaa Yritys ID: 1VT-23V-S