Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1302426.html

Myydään / Hevoset / Ratsut / Hevoset
7.11.2019

7v FWB tamma. Myynti / vaihto

Suvukas FWB tamma myynti/vaihto
2012 syntynyt huippusukuinen fwb tamma Adie. I. Catcall, e. Lasdiema (emällä paljon tuloksia suomesta 3-4 tasolla, esim finderby voitto).

Pitkän harkinnan jälkeen tultu siihen tulokseen, että aika ei vain riitä tälle hienolle tammalle ja siksi on myös ikäisiään jäljessä tekemisen suhteen. 2 vuotiaana on voittanut kyvyt esiin finaalin. Sileällä tekee väistöt, taivutukset, laukanvaihdot ym, mutta ei ole näissä ratavalmis. Tällä hetkellä estetreeneissä menee ratana 100-120cm tasolla (yksittäin isompaa), irtona hyppää helposti "mitä vain" ja kapasiteetti ei lopu heti kesken. Ei katsele erikoisesteitä. Käynyt parit pienet kisat, esteet ei niissä ole ongelma, mutta kaipaa rutiinia kilpailemiseen.

Aikapulan vuoksi liikkuu tällä hetkellä 3-4krt viikossa ja kuntokin on sen mukainen. Tarvitsisi paljon enemmän liikuntaa kuin pystytään tällä hetkellä tarjoamaan.
Ei missään nimessä ole maailman vaikein hevonen, mutta ei myöskään ihan harrasteratsu. Meillä ei voida tuntiratsastajien antaa tällä mennä. Jos johonkin reagoi, niin nousee edestä ja/tai pyörähtää nopeasti ympäri, tälläinen toiminta yleinsä vain erikoistilanteissa, eli ei joka päivä harrasta. Ei pukittele.

Helppo kengittää, kuljettaa, lastata. Kiltti hoitaa.
Ollut meillä 3 vuotiaasta asti (ja yhteistä historiaa ennen sitäkin), eikä koskaan ole ontunut, loukkaantunut tai sairastanut (perus flunssaa lukuun ottamatta). Halutessaan saa tehdä ell.tarkastuksen haluamallaan laajuudella.
Säkä noin 160cm, ratsain tuntuu isommalta.

Tuoreita videoita otetaan lähiaikoina
https://youtu.be/cGUtibj0lfY
https://youtu.be/NWDyiS-29JQ
https://youtu.be/cRxqEcIuuV8
https://youtu.be/QPiEHp_v_Z0
https://youtu.be/7rXnaLGMpTw
https://youtu.be/s_yStj7gUdc

Hp noin 10K luokkaa, sisältää alv 24%
Vain sopivaan ja aktiiviseen kotiin ja hinnasta voidaan neuvotella.
Vaihdossa voi myös tarjota osana kauppaa suoraan ratsastuskoulutunneille sopivaa hevosta / isoa ponia.

040-7522050 Reija
sappeenratsutila(at)gmail.com, yv

Nähtävillä Sappeen Ratsutilalla Pälkäneellä.

Pirkanmaa / Pirkanmaa Yritys ID: 2IR-MJZ-ROD