Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1301413.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
23.10.2019

Hevoslähtöistä harrastamista

Etsin hevoselleni pienelle tallille Kauhajoelle hoitajaa.
Kyseessä on hyvin sympaattinen 150cm ruuna, suomenhevosen ja irlannin cobin risteytys, joka kaipaisi hevosen ehdoilla toimivaa ihmisystävää, jonka kanssa puuhastella monipuolisesti. Ruuna on hyvin seurallinen ja kiltti, joskin vähän itsepäinen tyyppi. On paljon maastakäsitelty ja on hyvin osaava siinä. Ratsastaessa osaa myös asioita helppo c-b, mutta enemmän vaatiessa täytyy motivointi olla kunnossa ja tarvitsee vähän kokeneemman ratsastajan, jotta ruuna viitsii tehdä.

Tässä voisi olla aloittelevalle hevostelijalle mahdollisuus päästä luomaan hevoseen suhdetta, opettelemaan perustaitoja maasta käsin ja tutustumaan positiivisen vahvistamisen käyttöön hevosten kanssa. Tai ehkä kokeneemmalle pysyvämpi hevosystävä, mikäli ratsastustuntien vaihtuvat hevoset ja yksipuolisuus kyllästyttää?

Eli: löytyisikö henkilöä, jota kiinnostaa maastakäsittely, positiivisen vahvisteen käyttö hevosten kanssa (aka. naksutinkoulutus) ja hevosen ehdoilla toimiminen? Henkilö, joka uskaltaa kysellä, on avoin oppimaan uutta, osaa kuunnella ohjeita ja noudattaa niitä? Tai mikäs sen parempaa jos aiheet onkin jo tuttuja, mutta se ei ole välttämättömyys!

Olen itse eläintenkouluttajaksi valmistunut 2019 tammikuussa amiedusta ja ollut mm. Tuire Kaimion, Minna Tallbergin, Aino Koivukunnaksen sekä Jaana Pohjolan opeissa ja oppiminen jatkuu koko ajan :). Tarjoaisin ite osaamistani ruunan kanssa touhuiluun ja opastaisin siinä alkuun. Oma toiveeni on, että hoitaja kävisi noin 1x/vko tai enemmän jos innostusta löytyy ja ohjeeni mukaan tekisi muutamia helppoja venyttely-/jumppausjuttuja (ainakin maastakäsin). Muu tekeminen määräytyy paljolti sen mukaan mikä on hoitajan osaaminen ja kiinnostuksen kohteet. Ruunalla pääsee käymään tunneilla ja jos näyttää, että se sujuu niin voi ratsastaa itsenäisestikin. Tallilla vedetään toisinaan myös maastoja joihin mahdollisuus osallistua. Yksin jos haluaa lähteä maastoon, vaatii se pitkäjänteisempää työtä hevosen kanssa.

Hinta: 0€

Kauhajoki / Etelä-Pohjanmaa Yksityinen ID: 9R5-8EH-JQ