Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1301312.html

Muut / Toimet / Työpaikat / Työnhakijat
21.10.2019

RENTOUTTAVA HEVOSTENHOITAJA

Tässä yritykseenne iloinen työntekijä. Olen kiinnostunut työskentelemään hevostenhoitaja alalla/työtehtävissä, koska haluan tehdä hevosten ja ihmisten kanssa töitä. Koulutukseltani olen hevostenhoitaja.
Suoritan myös hevoshierojakoulutusta tällä hetkellä. Minulla on suoritettuna EA 1 v. 2016 ja EA 2 v. 2017
Työkokemusta ja osaamista minulle on kertynyt hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen ( karsinoiden siivoaminen, ruokinta, vesitys, tarhojen siivous, ratsastus ja varusteiden putsaus.), asiakaspalvelu ( tunnilla avustaminen, hevosten hakeminen tunneille, valmiiksi laittaminen) talliympäristöstä huolehtiminen ( piha alueiden haravointi, sisätilojen siivoaminen) työtehtävistä.
Sovellun hyvin työskentelemään tälle alalle/työtehtävissä, koska osaamisen ja kokemuksen kautta.
Minun vahvuuksiani on että tekemällä opin nopeasti. Haluan kehittää itseäni oppimalla uutta. Olen sosiaalinen. Minusta saa hyvä työkaverin. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyn tekemään yksinkin töitä ja teen myös työkavereiden kanssa ja annan myös muille työrauhan. Työtä tehtäessä minulle on tärkeää hevosten hyvinvointi. Olen saanut palautetta työnteostani. Teen siistiä työtä, olen rauhallinen hevosten kanssa ja tämä on oikea ala minulle.
Palkkaukseeni voi hyödyntää mahdollisesti palkkatukea. Se selviää jossain vaiheessa. Olen myös kiinnostunut tulemaan työkokeiluun ja sen kautta palkalliseksi työntekijäksi.

Etelä-Pohjanmaa Yksityinen ID: 36N-QM1-P16