Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1301186.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
20.10.2019

Osaava fwb tamma Kirkkonummi/Evitskog

Opiskeluiden ja nykyisen vuokraajan ulkomaille muuton takia etsitään luotettavaa, osaavaa ja 18v täyttänyttä vuokraajaa fwb-tammalle pienelle kotitallille Evitskogiin Kirkkonummelle. Sk. 165 ja sirorakenteinen. Napakalla ja osaavalla ratsastajalla erittäin nöyrä ja kiva ratsastaa. Sileällä osaamistaso helppo A+ (avot, sulut, vaihtaa jne). Hyvät liikkeet. Esteillä näkyy kokemattomuus, ponnua riittää mutta ei osaa itse vielä katsoa paikkoja vaan vaatii kuskin, joka osaa tuoda esteelle. On tottunut autoihin, traktoreihin, pyräilijöihin, haukkuviin koiriin ja lapsiin eli normaaliin elämään ympärillään. Ei kuitenkaan sovellu aloittelijalle tai aralle ratsastajalle eikä ole opetusmestarityyppinen hevonen. Sen harvan kerran kun säikähtää, tarvitsee ratsastajan, joka pystyy ratsastamaan reippaasti jalalla eteen ja tukemaan hevosta.

Tallilla on oma kenttä, pieni estekalusto ja käytettävissä maneesi lyhyen kävelymatkan päässä. Tallille ei pääse julkisilla, joten oma auto välttämätön.

Tässä olisi kiva tilaisuus ratsastajalle, jolla ei ole mahdollisuutta ostaa omaa hevosta, päästä ratsastamaan ja halutessaan valmentautumaan ja kilpailemaan laadukkaalla hevosella.

Ota yhteyttä sähköpostitse karino1319@gmail.com ja kerro lisää itsestäsi. Kiinnostuneille saataville videoita.

Hinta: 20€

Kirkkonummi / Uusimaa Yksityinen ID: HK2-FCR-PN