Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1301102.html

Muut / Toimet / Hevoset / Halutaan ylläpitoon
18.10.2019

Etsitään ylläpitoon harrastuskaveria

Etsitään ylläpitoon omalle kotitallille Hämeenlinnan Torvoilaan harrastuskaveria. Meillä on oma talli ja kenttä, sedkä treenilenkki ja maastoja huru mycket.

Minulla on tallissa tällä hetkellä kaksi omaa hevosta, joista toinen tiine suokkitamma projekti, ja toinen lämpöinen tamma. Etsin ylläpitoon hevosta, jonka kanssa pääsisi valmentautumaan ja kehittämään itseäni ratsastajana projektien ohessa.

Pienet viat ei haittaa, mutta käyttökunto olisi toivottavaa. Tamma tai ruuna. Säkää mielellään vähintään 155cm, sillä olen itse 175cm pitkä.

Olen muutamia vuosia takaperin kilpaillut esteillä 80cm tehden treenissä 100cm asti tehtäviä. Nyt projekti painoistteisuuden takia hyppääminen jäänyt pienelle jumpalle ainoastaan. Koulua olen kilpaillut HeB.

Olen valmentaunut paljon ja se kiinnostaa edelleen, sopiva hevonen siihen vain hakusessa. Kisailukin kiinnostaa, jos vain hevonen siihen sopii.

Meillä on mahdollisuus pihatto-sekä talli elämään. Kokopäivätarhaus ja heinää tarpeiden mukaan. Omat lähes vapaalla verkosta. Pihatossa lämmitetty juomakuppi, jonka lisäksi ylimääräinen vesiastia tarhassa. Karsinoissa myös automaatit sekä lisänä ämpärijuotto.

Mitä toivoisin hevoselta? Iällä ei ole merkitystä. Olisi kuitenkin hyvä että hevonen osaa jo perusasioita. Ostomahdollisuus olisi plussaa, mutta ei pakollista.

Tarjoa omaasi whatsapppilla tai soittaen! :)

Rosa
0465214269

Hinta: 0€

Puh: 0465214269 Hämeenlinna/Torvoila / Kanta-Häme Yksityinen ID: WLL-BRV-TK