Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1298379.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
10.9.2019

Useampi heppa kaipailee lisäliikuttajia

Tositarkoituksella etsii vuokraajaa muutamakin hevonen.

15v nf/tinker risteytystamma. 152 säkäinen. Tasoltaan vahva helppo B. Esteet ylittyy n. 90cm. Tällä hetkellä ei juurikaan hypätty. Luonteeltaan tammamainen hapannaama hoidettaessa. Ratsastaessa ei automaatti ja vaatii tomeran/oikeasti osaavan kuskin jolla kehonhallinta kunnossa, jottei meno mene ihan pelkäksi kiemurteluksi. Tekee juuri niin paljon kun ratsastajalla on taitoa pyytää. Maastossa toimii hyvin. Sopii kaikkeen tekemiseen.

16.v risteytysruuna trakehner/eesti. Helppo B. Hevoselta löytyy joskus ponimaista pilkettä silmäkulmasta, ei ole "tätiratsu" vaikka kiva ja kiltti luonteeltaan onkin. Perus eläväinen hevonen siis. Vaatii joskus tilannetajua ja hevostelutaitoa. Esteillä kuumuu.

Vanha arabiristeytys poniruuna. Reilu 140 säkäinen. Kiltti ja helppo joka tilanteessa. Etsii ratsastajaa, joka osaa ratsastaa hevosta oikeinpäin, jotta pysyy lihaksistostaan hyvänä. Niin kuin tähänkin asti. Tekee mielellään töitä ja kivat laajat hevosmaiset liikkeet. Esteet mielenvirkistysmielessä ja korkeudet jo maltillisia. Maastoilee mielellään.

Vuokraajan tulisi ensisijaisesti olla reilusti hevostaustaa omaava. Aivan minimissään 15v. jotta kokemusta ja taitoa on riittävästi pärjätäkseen kaikesta hevosen hoidosta ja liikutuksesta jne. Itsenäisesti. Maalaisjärkinen, luotettava ja sään kestävä. Pitää sovituista asioista kiinni ja tulee kuin on sovittu. Kyyditykset tallille valmiiksi mietittynä. (Julkiset eivät kulje) Hevosilla saa valmentautua. Tallitöitä ei tarvitse tehdä.
Talli sijaitsee nokian siurossa. 10 min ajomatka nokian terralta. Talli perus harrastetalli. Hyväkuntoinen aidattu/valaistu ratsastuskenttä löytyy. Estekalusto yms. 15e/krt. Kokeiluratsastus=1 ratsastuskerta

Hinta: 15€

Puh: 0456567469 Nokia, siuro / Pirkanmaa Yksityinen ID: 2WX-583-MO4