Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1298346.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
9.9.2019

Suomenhevonen + 2 ponia

Tiimissä olisi tilaa 1-2 ratsastajalle, 1-4 kertaa viikossa.

Tällä hetkellä kolme ratsastettavaa (myös ajo mahdollista), säkäkorkeudet 100cm, 130cm ja 147cm. Pikkuponit on ruunia, peruskilttejä ja mukavia "koko perheen poneja", mutta osaavat myös olla reippaita. Kuvissa poniratsastaja 135cm, shettiksellä pituusraja n.145-150cm, russilla n.160cm.

Suomenpienhevonen etsii ensisijaisesti este-/maastoilupainoitteista ratsastajaa (hevosella on jo koulupainoitteinen ratsastaja, mutta toki toinen koulua menevä käy myös!), tasoltaan se on he:A, esteitä kisattu vasta pikkuluokkia (hypätty treeneissä 70-80cm). Kulkee omalla moottorilla, maastoiltu paljon. Laadukas harraste- ja kisahevonen, ei aloittelijoille.

Vuokraajalta edellytetään maalaisjärkeä, kykyä toimia hevosten kanssa yksin (ratsastusseuraa löytyy tarvittaessa), ratsastustaso sitä luokkaa, että osaa mennä itsenäisesti (he:c-b) ja omaa autoa/kyytejä.

Tallin sijainti: Kouvolan keskustasta 19km, Koria n.10km, Kausala 15km. Ei kenttää, maneesi ratsastusmatkan päässä. Hyvät maastot ja reilusti peltoja käytettävissä. Pieni kotitalli kyseessä. Valmentautua ja kilpailla saa omakustanteisesti, oma kuljetuskalusto löytyy ja hevosella/poneilla on kisaluvat/rokotukset kunnossa.

Hinta 50e/kuukausi. Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus, alaikäisen kohdalla huoltajan kanssa. Vuokrasummalla saa ratsastaa/ajaa niin usein, kun pääsee tulemaan.

Kyselyt ensisijaisesti malitse jenni_suhonen@outlook.com
(050-3272585 iltaisin)

Hinta: 50€

Iitti / Kymenlaakso Yksityinen ID: A3F-AQG-BE