Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1298251.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
8.9.2019

7v ruuna

Puoliylläpitäjää/ylläpitäjää etsii etsii 7-vuotias suurikokoinen ruuna. Hevonen on n. helppo B tasoinen. Hypätty vähän ja pientä, hyppää mielellään mutta ei isojen ratojen hevonen. Enemmän diesel kun sähikäinen ratsastaa, kulkee kuitenkin omalla moottorilla ja herkkä istunnalle. Hevonen etsii harrastavaa ihmistä, ei sovellu säännöllisesti kisaavalle, mutta valmentautua tämän kanssa saa ja on suotavaakin. Maastoilee mielellään, ja kulkee maastossa yksin tai kaverin kanssa.
Hevonen on hieman arka uusien ihmisten kanssa, mutta ei paha tai ilkeä. Hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta eikä omaa pahoja tallitapoja. Ensisijaisesti olisi etsinnässä puoliylläpitäjä nykyiselle tallille Leppäkoskelle. Meiltä löytyy valaistu kenttä pienellä estekalustolla, sekä maastoja. Täällä ylläpito olisi edullista. Voidaan harkita myös antamista muualle, jos sopiva koti ja ihminen löytyy.
Jos annetaan muualle, tulee tallissa olla hyvä hevosmiestaitoinen hoito. Mieluiten iso tarha ja tarhakaveri, sekä kokopäivä tarhaus. voisi pärjätä myös pihatossa loimitettuna.
Kaikenlaisia diilejä voidaan miettiä!

Janakkala / Kanta-Häme Yksityinen ID: 3GL-OSK-CFZ