Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1284487.html

Muut / Palvelut / Tarjotaan / Tunnit ja valmennus
27.2.2019

Mindfulness hevosen kanssa - verkkovalmennus

Etsitkö oikeanlaista mielentilaa hevosen kanssa työskentelyyn? Haluaisitko oppia elämään rennommin tässä hetkessä? Toivoisitko voivasi pystyä paremmin hallitsemaan stressiä?

Kuten mitä tahansa taitoja, myös tietoisuustaitoja (mindfulness) on mahdollista kehittää erilaisten harjoitteiden avulla. Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että tietoisuustaidoilla on useita terveysvaikutuksia - niiden avulla voit mm. hallita stressiä, ahdistusta ja masennusta, parantaa keskittymiskykyäsi ja ehkäistä uniongelmia.

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia näitä taitoja hevosesi avustuksella. Huhtikuussa alkava neljän viikon mittainen MINDFULNESS HEVOSEN KANSSA -verkkovalmennus johdattaa sinut matkalle tietoisen läsnäolon maailmaan yhdessä hevosesi kanssa.

Kurssimateriaali on jaettu neljään teemaan siten, että jokaisella viikolla saat yhtä teemaa käsittelevän kurssikirjeen sähköpostiisi. Teemat koskevat kehotietoisuutta, hankalien tunteiden käsittelyä, myötätunnon antamista itselle ja toiselle sekä tietoista liikkumista.

Kurssikirjeessä on ohjeet erilaisiin mindfulness-harjoitteisiin, joista osa tehdään hevosen kanssa. Nämä hevosen kanssa tehtävät harjoitteet tähtäävät rennon, oppimista edistävän ilmapiirin luomiseen.

Valmentajanasi tällä kurssilla olen minä, Katri Rantala, terveydenhoitaja (ylempi amk) ja hyvinvointiyrittäjä. Ammatillisena täydennyskoulutuksena olen perehtynyt Green care -menetelmiin erityisesti eläinavusteisen toiminnan näkökulmasta. Olen opiskellut myös eläinkommunikointia ja se on vaikuttanut osaltaan kurssin suunnitteluun. Hevosesi kyllä arvostaa, kun hiljennät hetkeksi "tekevän mielesi" ja keskityt vain teidän kahden väliseen kohtaamiseen.

Verkkovalmennuksen hinta on 48 euroa (sis. alv 24 %) ja se toteutuu ajalla 1.-28.4.2019. Yksilöllistä ohjausta on mahdollisuus saada koko neljän viikon ajan. Tyytyväisyystakuu!

Sijoita omaan hyvinvointiisi ja varmista kurssipaikkasi verkkokaupassani https://holvi.com/shop/toteemielain/product/a8c60cb28c1c7cc200da59f86c881ab1/

Sydämellisesti tervetuloa tälle matkalle!

HUOM! Jos sinulla on tarve päästä aloittamaan kurssi ennen huhtikuuta, niin laita minulle asiasta sähköpostia katri.rantala@toteemielain.fi. Laitetaan asia järjestymään!

Tutustu yritykseeni tarkemmin http://www.toteemielain.fi

Hinta: 48€

Yritys ID: 1AR-ZF3-QUV