Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1272767.html

Muut / Toimet / Työpaikat / Vapaat työpaikat
10.9.2018

Lisätuloja OF-edustajana

Etsitään ihmistä jota oikeasti kiinnostaa tavoitteellinen edustustyö. Oriflamen tutuilla tuotteilla on helppo tehdä lisäansioita.

Minä olen ollut vajaa kolme vuotta mukana Oriflamella. Tienasin ensimmäisinä kuukausina n. 50 euroa kuukaudessa ja tällä hetkellä hevosen tallivuokran verran, panostaen asiaan pikku hiljaa vähän enemmän. Täysin realistista on tienata enemmänkin, mutta tämä on taso jonka minä voin saavuttaa oman päätyön ohessa. Edustajuus ei ole helppo polku päästä käsiksi isoihin rahoihin, mutta se on hauska, innostava ja uutta sisältöä elämään tuova tapa tehdä hieman ylimääistä rahaa omaan arkeen.

Toiset säästää etelän matkoihin, mutta minä hevosiin. :D Tuotteita on helppo myydä sillä kaikki käyttävät pesuaineita, deodorantteja, shampoota ja monet myös muuta kosmetiikkaa päivittäin. Oriflame on tunnettu ja laadukkaana pidetty tuotemerkki, jonka tuotteet ovat kuitenkin kohtuullisen hintaisia kenen tahansa lompakolle.

Jos sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan pitkään toimineeseen tiimiin (osa jo yli 10v. mukana) vakavasti tai vähän vähemmän vakavasti niin ota yhteyttä. Meidän porukaan mahtuu kaikki hyvät tyypit, joita edustajuus lisätulojen vuoksi kiinnostaa.

Nyt on hyvä aika lähteä mukaan Oriflame toimintaan kun uusi kannustava uusien edustajien menestysmalli starttaa ja tarjoaa suoraan rahanarvoisia etuja nopeille nousijoille ja muille menestyjille ensimmäisen 90 päivän aikana.

Oriflame edustajana saat sponsorisi (minun) ja meidän koko tiimin täyden tuen omaan etenemiseesi, voit perustaa Oriflame verkkokaupan ja tehdä myyntiäsi verkon kautta, voit toimittaa kuvaston omalle tallille, kerätä siellä tilauksen, voit järjestää kotonasi ihanan hemmotteluillan tai piipahtaa paikallisessa vanhainkodissa esittelemässä tuotteita. Työtä voit tehdä juuri niin kuin itse parhaaksi näet, me vain annamme suuntaa ja vinkkejä jos niin haluat. Tiimimme toimii Uudellamaalla, mutta mukaan voi lähteä asuit missä hyvänsä. Koulutuksiin ja muihin on mahdollisuus osallistua myös etänä skype, messenger tmv. yhteyden kautta.

Mitä enää mietit? Lähde mukaan nyt.

Espoo / Uusimaa Yritys ID: TI4-GZ6-04