Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1258206.html

Myydään / Varusteet / Ratsastus / Hevoselle
12.3.2018

Whittaker PITKÄt toppatakit, erä vain 75€/kpl!

Maaliskuun lopun tarjouksia Just Dressagelta!

HUIPPUTARJOUS: nyt POISTOERÄ John Whittakerin pitkää toppatakkia VAIN 75€ (norm.179€)! Koot XS-XXL, huomaa hieman pienet koot (L vastaa esim. Eurostarin pitkien toppatakkien M-kokoa). Väri navy. Unisex-malli, melko suora, ja TODELLA pitkä (kuvissa L-koko 178cm mallin päällä), ihanan pehmeä! Tällä tarkenee seistä kentällä tai sen laidalla, tuli millainen takatalvi tahansa: nappaa omasi heti myymälästä tai verkkokaupasta http://www.Just-Dressage.fi

Lisäksi maaliskuun loppuun saakka Aviformin Suppleaze Gold sekä Progen 600g pakkaukset tarjoushintaan -10%! Suppleaze gold nivelvalmiste sisältää kaikki lisäravinteet, jotka tutkitusti vaikuttavat positiivisella tavalla nivelten toimintaan; glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM sekä hyaluronihappo. Eikä mitään turhia täyteaineita! Suppleaze Progen sen sijaan on on uuden sukupolven täydennysrehu hevosen nivelille: se sisältää bioaktiivisia kollageenipeptidejä, jotka mm. vähentävät nivelten rappeutumista, stimuloivat nivelruston aineenvaihduntaa ja voivat hidastaa nivelrikon etenemistä!

Lue lisää ja tilaa verkkokaupastamme:

https://verkkokauppaan.fi/verkkokauppa/3971/tuotehaku/suppleaze/

Psst.! Myös koko Equestrian Stockholmin kevätmallisto on saapunutJust Dressagelle! Kevään ihana Pink on huovissa saanut seurakseen tyylikkäät helmet sekä hittituote Next Generation takki on nyt saatavana heleän vaalean vaaleanpunaisena! Uutuusväri Spring Olive kruunaa kevään vihreyden, ja tuttu suosikki Dusty Pink tekee paluun!

Tilaa nyt, ja tarjoamme kaikkiin yli 50€ tilauksiin kaupan päälle yhden, ja yli 100€ tilauksiin KAKSI lippua TAMPEREEN Hevoset 2018-messuille! Just Dressagen osaston A30 löydät heti pääsisäänkäynnistä sisään tultuasi oikealta: ravintolaa vastapäätä! Lippuja tarjolla kaupan päälle maks. 2 per asiakas, ja vain niin kauan kuin lippuja riittää! Huom.! MAINITSE Tampereen liput tilauksesi lisätiedoissa mikäli haluat liput!

KAVIOT KUNTOON: Muista myös huippusuosittu, kaikkein tehokkain lisäravinne kavion kasvuun; FARRIER'S FORMULA! Heti toimitukseen verkkokaupastamme tai nouda myymälästämme Tapiolasta! Löydät meiltä myös Suomen suuren varaston St Hippolyt rehuja, heti varastosta!

http://www.Just-Dressage.fi
Sateenkuja 1
02100 Espoo
p. 040-6386814
info@just-dressage.fi
Facebook.com/justdressagefi
Instagram: @justdressagefi #justdressagefi

Espoo / Uusimaa Yritys ID: 1VT-23V-S