Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1257328.html

Myydään / Hevoset / Ratsut / Ponit
1.3.2018

Laadukas 10v newforest ruuna

Tänä vuonna 10v täyttävä newforest poniruuna. Laadukas poni, parempaan harrasteluun tai kisoihinkin! Tokihan tää menis myös seuraponina.

+HeB/A tällä hetkellä, kehitetään koko ajan
+viime aikoina ei ole hypätty paljoa, yksittäisenä hypännyt vuosi sitten 110cm. Vaatii vähän treeniä vielä tällä saralla, koska hypätty vain vähän ja harvakseltaan sopivan ratsastajan puuttuessa. Irtohypytetty nyt 90cm 
+Hieno, laadukasliikkeinen
+Kiltti, helppo ja ongelmaton käsitellä ja hoitaa, klippaukset, kengitys, vuolu, raspaus, kuljetus ym kaikki sujuu täysin ongelmitta ja ilman rauhoitusta.
+ei eroahdistusta, ei kuitenkaan myydä yksineläjäksi
+Maasto ja liikennevarma, kulkee yksinkin maastossa.
+Vaatii napakan ja osaavan kuskin, koska voi innostua mm.esteillä ja saattaa testailla.
+Lapset ratsastaneet 2vuotiaasta ylöspäin ja toimii hyvin taluttaen ja myös itsenäisestikin käynnissä ja ravissa. Paras olisi noin 14vuotiaalle ja sitä vanhemmille. Ei ole lasten/osaamattoman ratsastajan poni pelkästään.
+käyty pikkukisoissa ja voittanut estekisoissa 2x (60cm ja 70cm), käyttäytyy hyvin eikä stressaa. Oltu myös talutusratsastus tapahtumassakin.
+erittäin miellyttävä ratsastaa, ns. puoliautomaatti
+asunut pihatossa, viihtyy. Pysyy langoissa.
+säkä 140cm, kompakti hyvä rakenne, kuivat jalat, hyvät kaviot

Viat rehellisesti;
-ei sovellu aloittelijoille, kokemattomille eikä ratsastuskouluun
-kesäihottuma joka pysyy järkevällä hoidolla hyvänä, ei hankaa koskaan verille tms. pärjää ilman loimeakin tietyin ehdoin 
-sairastanut kortisonikuurin jälkeen lievän kaviokuumeen v 2015. parani siitä nopeasti ja kavioluissa ei muutoksia, laiduntanut tämän jälkeen ongelmitta rajoitetusti (päivät laitumella, yöt sisällä)
-Pieni jännerevähtymä kesällä v2017, 2kk sisällä oli taas jo normaalissa käytössä, parani siis hyvin ja ei ole oireillut sen jälkeen kertaakaan. Ultrataan vielä eläinlääkärin toimesta.
-imppaa tylsistyessään, ei kuitenkaan mikää mahdoton, tapaa saatu kitkettyä pois erittäin menestyksekkäästi. Nykyään ei imppaile kuin vahingossa :D Eläinlääkäri säännöllisesti tarkistanut ja ei ole mitään vaivoja tästä ilmaantunut.

Ihana ja rakkautta antava poitsu, tosi symppis. Napakalle osaavalle junnulle tai pienelle aikuiselle. Omalle ihmiselle antaa kaikkensa.

Viat huomioitu hinnassa, hinta 2000e. Hinta sisältää loimet, harjat ym. Satula ostettavissa 600e lisähintaan (flexible bascule joustorunkoinen mittatilaussatula).

Tarjoa rohkeasti! Tarkoitus löytää ponille sopiva koti. Itselle tää on valitettavasti hieman liian pieni ja 12v tytölle liian laadukas/kisaponimainen.

Mahdollisuus ostaa myös ilman varusteita.

Myös vaihto hieman isompaan tammaan, tarjoa!

Lisäkuvia kiinnostuneille!

Videot;
https://www.youtube.com/watch?v=aw_6rJIeXWw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=V7w756nlXp8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=kzMdx2WEk4A&feature=youtu.be

Viimeisessä videossa 12v kyydissä, taitoa ja kokemusta ei ole riittävästi vielä tälle ponille. Videossa näkyy miten testaa jos testaa. Osaavammalla ratsastajalla toimii moitteetta.

Kokeiltavissa Kiikalassa (Salo) 

Hinta: 2000€

Puh: 0453134331 salo / Varsinais-Suomi Yksityinen ID: 1SU-OBI-YJP