Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1250597.html

Myydään / Varusteet / Ratsastus / Ratsastajalle
5.12.2017

JD Joulukalenteri: PSiä -30%!

Just Dressagen Joulukalenteriin pääset kurkistamaan Facebook-sivuillamme tai Instagramissa; joka päivä 1-24.12 uusi tarjous, arvonta, kaupanpäälinen tms. yllätys!

Ma 11.12: Just Dressagen joulukalenterin 11.luukku on auki, ja sieltä paljastuu poistuvia PS of Swedenin mallikappaleita 30% alennuksella! Uudistamme myymälän mallivalikoimaa, ja PS of Swedeniltä poistamme osan myymälämalleja nyt 30% alennuksella, esim. kuvan upeat All in Revolutionit, nivelenä ja kankena! Kipin kapin verkkokauppaan http://www.Just-Dressage.fi tai myymäläämme Espoon Tapiolaan! Tarjous voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, alennus VAIN varastokappaleista! Ei koske tilauskokoja/värejä.

To 7.12: Equestrian Stockholmin Deep Plumia saapui taas varastoon! Nämä herkut myytiin kirjamellisesti kahdessa päivässä loppuun ensimmäisellä kerralla, joten ole nopea jos haluat saada omasi! Päivän joulukalenteriluukusta löytyy kaupanpäälinen: kaikkiin yli 100€ ostoksiin kaupan päälle Solheds Derma1 antibakteerinen, kosteuttava & hoitava shampoo! 100ml, arvo 16€. Tarjous voimassa 24.12 saakka/niin kauan kuin erää riittää.

Seuraa meitä SoMessa nähdäksesi ensimmäisenä päivän joulukalenteritarjoukset, arvonnat, kilpailut ja tiimin kuulumiset:
Instagram: @justdressagefi , #justdressagefi
Facebook.com/justdressagefi

Just Dressage - kaikkea kouluratsastukseen, ja paljon muutakin!

http://www.Just-Dressage.fi
Sateenkuja 1
02100 Espoo (Tapiola)
p. 040-6386814
info@just-dressage.fi

Myymälän aukioloajat:
ma-pe klo 10-18
la klo 10-15
Verkkokauppa on avoinna 24/7, osoitteessa
http://www.Just-Dressage.fi

P.S Muista myös joulukuun tarjous: kun ostat vähintään 40e arvosta Nathalie Horse Care-tuotteita, saat kaupan päälle Nathalie Horse Caren JOULUSHAMPOON, jota ei myydä missään! Shampoon voit saada vain kaupan päälle :)

Espoo / Uusimaa Yritys ID: 1VT-23V-S