Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1248280.html

Myydään / Hevoset / Ratsut / Ponit
8.11.2017

Esteponi

Omistajalla edessä iso olkapääoperaatio jossa pitkä toipumisaika, jonka takia ponille etsitään uutta kotia. Dee on 7-vuotias englannintäysiverinen, saanut pitää pallinsa eli on ori. Tämä johtuen siitä ettei ole laisinkaan orimainen, ei huutele turhia tms.

Dee on todella kiltti käsitellä, ratsastaessa vaatii osaavan kuskin. Sileällä noin HeB tasoinen. Hypätty 100-115 tehtäviä kotona, muutamat pikkukisat käyty. Valmentauduttu aktiivisesti viikoittain, todella kiva ratsastaa kunhan löytää oikeat nappulat.

Lastautuu hyvin koppiin, olen lastannut ja purkanut yksinkin ja matkustaa rauhassa. Ei stressaa vieraissa paikoissa. Virallinen mittaustodistus uupuu, otetaan tämän kuun aikana, mutta isonponin rajoilla. Poni kuvattu läpikotaisin ja kaikki kuvat ja lausunnot saatavilla.

Hinta katsotaan tosiostajan kanssa sopivaksi, mutta ihan ilmaiseksi ei tämä kuitenkaan kotia vaihda. Satula ja kaikki muut tavarat joita on kertynyt vuosien saatossa hyvinkin paljon mahdollista ostaa mukaan. Dee asuu Nurmijärvellä missä sitä saa käydä kokeilemassa.

(Leasing myös mahdollinen pitkällä sopimuksella tietyissä tapauksissa.)


https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=VSq80TbV3mY

Puh: 0400289460 Nurmijärvi / Uusimaa Yksityinen ID: 3D1-CB5-6QH